top of page

Hoi,

ik ben Eva

portretten-2.jpg
WhatsApp Image 2021-04-18 at 20_edited.png

In het kort

Hoi! Ik ben Eva. Ik omschrijf mezelf als creatief, speels, fijngevoelig, nieuwsgierig en betrokken. Ik ken de hoogtes en dieptes van het leven en ga graag het avontuur aan in het leven van alledag. 

Vrijplaats

Met mijn werk creëer ik een vrijplaats. Een plek waar mensen vanuit veiligheid en vrijheid worden aangemoedigd in het vinden van eigen antwoorden. Een plek waar ze nieuwe ervaringen opdoen, volop mogen experimenteren en zich mogen verwonderen. Zodat ze zichzelf, de ander en het leven (opnieuw) kunnen leren accepteren en omarmen.

Team Coach | Samenwerken | Sysemisch coachen | Veerkracht | Plezier | Groei | Ontwikkeling
Heling | Veerkracht | Groei

Mijn drijfveren

Voor mij is er niets mooiers dan getuige te mogen zijn van de kracht en kwetsbaarheid die verscholen zit in ons mensen. Waar zijn mensen toe in staat als ze open en eerlijk zijn naar zichzelf en naar elkaar? Als ze hun volledig potentieel durven te benutten? En hoe kan de samenleving als geheel hiervan profiteren?

We leven in een prestatiegerichte maatschappij, die ons niet beoordeelt op wie we zijn, maar op hoe hard we kunnen werken. Het moet en kan altijd beter. Zelfs persoonlijke ontwikkeling lijkt een prestatie an sich te worden. Steeds meer mensen raken hierdoor juist verder verwijderd van zichzelf en verliezen de mogelijkheid om door het leven heen te navigeren wanneer het moeilijk wordt.

Lange tijd werd mijn leven mede bepaald door een wisselende gezondheid. Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om met tegenslag en onzekerheid om te gaan. Ook ben ik me diep bewust van wat het betekent om ‘anders’ te zijn dan de norm. Door ruimte en tijd te nemen om te onderzoeken hoe ik op een eigen manier vorm en betekenis kan geven aan mijn leven, heb ik beslissende stappen kunnen zetten op weg naar heling, veerkracht en groei. 


Deze ervaringen hebben mijn blik op de wereld en mijn manier van werken gevormd. Het maakt dat ik graag werk met de wijsheid die in ieder persoon verscholen zit. We hoeven niet iemand te worden, we zijn al ons eigen unieke persoon.

 

Duurzame groei en ontwikkeling wordt mogelijk als we meer vanuit deze eigen waarheid durven te leven en hier uiting aan kunnen geven. Dit is mijn vertrekpunt voor de individuele coaching én voor (organisatie) trainingen

Werkvormen

Holding Space -  Geweldloze Communicatie - Deep Democracy - Systemisch coachen -  (Familie)opstellingen - Mindfullness technieken - Embodiment technieken - Lichaamsgericht coachen -  Trauma sensitief coachen - Inquiry -  Voice dialogue 

Opleidingen & Cursussen

* Opleiding Lichaamsgerichte Psychotherapie -

  BodyMind opleidingen (momenteel in jaar 3)

* Vervolgopleiding Systemisch Werken - Phoenix Opleidingen 
* Coachingopleiding Body&Mind Reset - Vilna van Betten 

* NLP Practitioner & Master - Vilna van Betten 

* BSc Sociologie aan de UvA 

* Workshop Karakterstijlen - BodyMind opleidingen 

* Supervisiegroep vrouwen - Phoenix opleidingen 

* Workshop Ziekte en Gezondheid - Bert Hellinger Instituut

* Workshop De Mythe van de Vuurvogel - Phoenix opleidingen

* Workshop Change your mind, create new results - Anouk Bindels

* Training Mindfulness based emotional intelligence - Bridgeman 

Contact. 

Eva Duffhues - Coaching & Training 

Mail: Eva.duffhues@gmail.com

Tel: 06-18651955

Ik woon in Amsterdam en werk verspreid over Nederland. Coachen doe ik op locatie bij Coachbase (Vendelstraat 7 te Amsterdam).

Op aanvraag coach ik online, wandelend in de natuur, of op een andere locatie. 

Vul je vraag & gegevens in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.  
Afspraak maken

Op dit moment ben ik met zwangerschapsverlof. Vanaf mei 2023 ben ik weer bereikbaar voor al je vragen en het inplannen van coachgesprekken. 

bottom of page